Resultat; Viltspår Torntorp

Publicerad den:11 september 2023
By LRK Värmland-Örebro

Labradorklubben Värmland/Örebro firar 30 år med viltspårscup i Torntorp.

Vårt mästerskap i viltspår genomfördes söndag 10 september 2023.

Dagen startades 9.00 med sju förväntansfulla ekipage och ett Öppenklass-spår med ett överrasknings-moment på förmiddagen.Alla deltagare och funktionärer bjöds på en uppskattad lunch. (Hmm, en sanning med modifikation för det var bara de tvåbenta som bjöds.) Under eftermiddagen var det ytterligare utmaning i elitspåret. Under tiden domarna diskuterade, började korv att grillas till alla. Dagen avslutades med prisutdelning där överraskningsmomentet Avståndsbedömningen gav extra poäng till totalpoängen för dagen.

Bäst i att avgöra avstånd blev:

Lotta Branneby

Yvonne Nilsson

Carola Carlsson

Vinnare av Viltspårscupen 2023 🏆💐

1:a Karin Björck

2:a Helena Nilsson

3:e Carola Carlsson

Labradorklubben Värmland/Örebro vill tacka Inga-Lill och Henry för att vi får komma och vara i Torntorp! Och givetvis ett stort tack till domarna som dessutom gav värdefull feedback efter avslutat spår!

En fantastisk dag både vädermässigt men framför allt insatsmässigt med idel glada miner och viftande svansar.

Vi passade också på att förära Inga-Lill som fyllt 75 år en orkidé från klubben.

Vid pennan// Birgitta Karlsson