Nya styrelsen

Publicerad den:13 februari 2021
By LRK Värmland-Örebro

Idag har vi i Labrador retrieverklubben region Värmland/Örebro genomfört vårt regionmöte, årsmöte i vardagligt tal. Det genomfördes digitalt enligt utannonsering på vår hemsida och facebooksida den 3 februari. Covid19 och dess restriktioner är anledningen till att vi genomförde digitalt istället för fysiskt. Tusen tack Annelie Tyrelid för att du med din trygga erfarna kunskap i föreningsteknik och digitala redskapet Zoom var vår mötesordförande idag.

Vår regions styrelse 2021 hittar ni här >>

Vi i styrelsen ser fram emot ett efter covidomständigheterna aktivt år. Valpkurs startas upp till veckan, viltspårskurs anlag samt fortsättning kommer startas upp när snön försvinner, sannolikt i april, samträningar drar även de igång under april/maj. Håll utkik på vår hemsida och facebooksida.