Samträning 10/10

Publicerad den:28 september 2020
By LRK Värmland-Örebro

Välkommen på samträning Arvika/Eda lördag 10  oktober kl 11-13!

Detta är en träff för alla som vill ses för att prata hund, socialisera och tillsammans med andra dricka en kopp kaffe. Ingen förkunskap krävs utan vi försöker anpassa träning efter önskemål från de som dyker upp. Vill man träna att gå i koppel och träna inkallning gör vi det, vill man apportera gör vi det, vill man prova/träna Nosework/personspår/viltspår så är även det möjligt! Ta med stol, fika och hund för en givande stund tillsammans med andra hundägare.

På grund av corona är det viktigt att tänka på att alla som dyker upp är symptomfria och tänker på att hålla avstånd även om vi är ute hela tiden.

Var? Dalen Orrleken 2. Kommer du från Arvika på rv 61 så passera vägen mot Fjäll och Myre och sväng höger nästa väg (ca 17 km från Arvika). Sväng direkt höger och ytterligare en gång höger efter ca 450 m. Andra huset på höger sida. Kommer du från Åmotfors på rv 61 sväng höger efter ca 5 km och kör över 61:an där det blir 80 mitt på 100-sträckan. Sväng höger efter ca 450 m. Andra huset på höger sida. Fler upplysningar/frågor? Ring Ylva på 073-6404268.

Hoppas vi ses!