Resultat Viltspårscup Elit

Publicerad den:29 september 2019
By LRK Värmland-Örebro

Viltspårelitcup 29/9 2019En fantastisk viltspårcup elit är nu genomförd i skogarna i Karlstadstrakten. Många klurigheter i spåret att lösa dessutom ytterligare prövningar i form av passivitet och att gå ett varsitt kort spår med sex av ekipagen samtidigt.Stort TACK! till Karin Björck som roddar allt och givetvis ett STORT! tack alla deltagande ekipage, domare och sponsorer.Grattis till vinnaren Karin Lundin med labben Fie 💥🎈🐾🤩

Resultatlista1:a NORD VCH Lab Magici´s Fie med förare Karin Lundin2:a SE VCH, SE (U) CH Sångfågelns Lambertuccio med förare Monica Thörnqvist3:a SE VCH Tingvells Tranquillity Miss med förare Susanne Sedvall4:a SE VCH Mainline´s Zahra Jones med förare Kent Mihlberg5:a SE VCH Luna_Fie med förare Karin Lundin6:a SE VCH Twigg´s All The Best med förare Elisabeth Haglund7:a SE VCH, SE (U) CH Purple Shadows Sexy Graffiti med förare Ulla Bergqvist8:a SE VCH Geltman´s Port Sunlight med förare Anders Henningsson9:a SE VCH Askrikets April Morning med förare Mi Persson10:a SE VCH Uttersvansarnas Wolt med förare Lotta Branneby11:a SE VCH Rockdove´s Fire med förare Ewa-Lisa Hoel12:a SE VCH Woodhunt´s Askrikets Brownie med förare Caroline Hagström