PM Labradormästerskapen 2018

Publicerad den:13 augusti 2018
By LRK Värmland-Örebro
Välkommen till Labradormästerskapen den 18 augusti. Det är sammanlagt 59 ekipage anmälda. Provmarkerna erbjuder rutor både i skog och på fält. Provledning: Peter Andersson, Mikael Johnson (070-2309219), Lasse ErikssonKommissarie: Annelie Claesson, Ulrica Briving Samuelsson Domare: Peter Hilding, Liselotte Hermansson, Meta Tolfsson, Ralf Falkeland, Andrew Slingsby. Hitta hit: Labradormästerskapen kommer att hållas i Trångstad Jonstorp, 66592 Kil. Tag väg 716 från Kil mot Östra Ämtervik (du passerar bla Stora Kils kyrka). Efter 4 km ska du svänga vänster in på väg 711 mot Trångstad. Det är här vår skyltning börjar men jag räknar med att du med hjälp av adressen och gps enkelt hitta fram till gården där provet hålls. Tid för samling: NKL och ”upp-till-13” samling klockan 8.00 ÖKL och EKL samling klockan 9.00. Det är ingen skillnad på vilken information som ges vid de båda samlingarna utan bara ett sätt att minska köandet vid rutorna.☺Startordning förklaras på plats men som sagt upp tull 13klassen och Nkl-startande har går ut först. Resultat: Samtliga klasser genomförs under en dag och mästare koras i alla tre klasser.Övrigt: Vill du ställa upp husvagn/husbil i närheten av Labradormästerskapet, maila Ulrica på svallvikens@live.se för prisuppgift och mer information Vi kommer att bryta för lunch omkring klockan 12. Exakt hur lång lunchrast vi har berättar vi vid morgonsamlingen. Det går att förbeställa lunch senast fredag 17/8 kl 12. Andrew Slingsby har den 19/8 en träningsdag. Det finns fortfarande ett par platser kvar. Varmt välkomna! Labrador retrieverklubben Region Värmland/Örebro Inbjudan till en träningsdag med Andrew Slingsby, England (https://www.facebook.com/Hanreborgundogs/) Den 19 augusti anordnar LRK region Värmland en träningsdag tillsammans med Andrew Slingsby. Andrew är även en av domarna vid Labradormästerskapen. Dagen lämpar sig för ekipage i ÖKL/EKL och är öppen för alla retrieverraser Antalet deltagare med hund maximeras till 8 st.
page1image3742400page1image3672304
Träningen siktar in sig på att B-prov, ÖKL/EKL. Fokus blir på handling, klurigheter och utmaningar i provsituationen. När: Söndagen den 19 augusti från 8.00 till ca 16 Var: Trångstad Jonstorp, 66592 Kil (samma plats som Labradormästerskapen dagen innan).Kurspris: 800 kronor per hund Info/anmälan: Mikael Johnson, Mikael.Johnson@kau.se, 070-2309219