Anmälan till Labradormästerskapet Working test

Publicerad den:15 juni 2018
By LRK Värmland-Örebro
Labradorklubben Värmland arrangerar i år Labradormästerskapet 2018 i form av Working test. Länk till anmälan: http://sbktavling.se/competitions/27436 Evenemang på Facebook: https://www.facebook.com/events/108592096682414/ Den 18 augusti 2018 är vi i LRK region Värmland stolta arrangörer av LRK:s WT-mästerskap. Vi kommer att hålla provet i Karlstad/Kils regionen. WT-mästerskapet genomförs i enlighet med SSRKs bestämmelser för WT i klasserna NKL, ÖKL samt EKL. Samtliga klasser genomförs under en dag och mästare koras i alla tre klasser. Endast medlemmar i LRK Sverige samt motsvarande klubbar i Norden får starta. Vill du ställa upp husvagn/husbil i närheten av WT-mästerskapet maila Ulrica på svallvikens@live.se för prisuppgift och mer information. När det gäller övriga övernattningsalternativ håll utkik på vår hemsida och LRK HS hemsida under våren. Vi kommer att bryta för lunch. För er som vill förbeställa lunch håll utkik på hemsidan för vidare info och förskottsbetalning. Anmälan Sista anmälningsdag är den 16 juli 2018 på SSRK Prov. Anmälningsavgiften 300 kr betalas samtidigt enligt anvisningarna om finns på SSRK Prov. Antalet startande är begränsat. Fortlöpande information kommer att ges på Labrador retrieverklubbens hemsida och på LRK Värmlands hemsida och dess respektive Facebook-sidor. Vi önskar er alla hjärtligt välkomna till oss på WT-mästerskapet 2018. Varmt välkomna med era anmälningar. Vi arrangerade Clubshow 2017 och vi känner oss så stolta över att kunna arrangera WT- mästerskapet i år.