Viltspårcup!

Publicerad den:04 maj 2018
By LRK Värmland-Örebro
Labradorklubben Värmland, inbjuder till en inofficiell Viltspårcup! Söndagen den 30/9, någonstans runt Karlstad. Provet kommer att vara begränsat till 16 deltagare och endast för Labradorer. Lottning om platserna sker efter anmälningstiden gått ut, Värmlandslabbarna kommer att ha förtur därefter kommer Labradorer ifrån hela landet hälsas Hjärtligt Välkomna! Startavgift: är 500 kronor. Anmälan senast den 30/6; skickas via mail till Karinbjorck4@gmail.com Betalning: senast den 30/6 till Labradorklubben Värmlands Postgironummer 52 05 44 – 8 Spåret kommer vara ett så kallat ”fiktivt” spår, som kommer att efterliknas ett så nära eftersök man kan komma på ett prov. Spårlängden kommer att vara på minst 800 meter och innehålla många pluspoäng, om ekipaget är uppmärksamma. Det kan vara bra om ni läser på vad som kan finnas för störningar i ett elitspår och kan läsas i häftet viltspårprov för elithundar, samt att ni läser på om eftersök och skottplatsundersökning. Tävlingsansvarig för provet är Karin Björck, mobil 0702-932740 Kommissarie för provet är Ulrica Briving Samuelsson, mobil 070-538 21 11